TERNION

Společnost Ternion má licenci na integrovanou platformu digitální výměny prostřednictvím provizí a komerčních služeb. Jeho cílem je rozšířit dostupnost trhu pro šifrované měny, usnadnit a usnadnit inovace v distribuovaném financování propojením finančních systémů s moderními kryptografickými finančními službami. Navíc Ternio má skutečnou podporu ziskových obchodních a finančních spekulací, ale má za cíl podporovat inovace s cílem zvýšit sílu zašifrovaných peněz na základě kryptografie přírodního trhu.

Hesla dnešního finančního systému porovnávají nedostatek důvěry ICON v stabilitu digitálních zdrojů, někteří z nich se snaží překonat komunitu, která zavedla změny v makléřské firmě Cryptotherm tradičně mnohem nižší než kryptografická výzva a platební metody Vyzvite tuto platformu Ternio. 

Ekosystém ekosystému Ternio Ternio 

a spolupráce Ternion (TRN) se skládá ze tří složek, které jsou užitečné jako platforma pro podporu měny.

Schopnost výměny 

Šifrování, přizpůsobení, výměna ekonomické a efektivní výměnné platformy Šifrovací a šifrovací heslo Fiat Exchange Ternio. Hlavním účelem změny je poskytnout kompletní řešení šifrovacím prodejcům.

Ternion platební procesor Zpracovatel plateb 

usnadňuje platby mezi dodavatelem a zákazníkem. Máte kreditní kartu, kterou můžete zaplatit.Prodávající pak může přijmout platbu zpracovanou v režimu fakturace nebo přiřazení hesla.

Fond likvidity Ternion 

To je podstatou ostatních dvou složek. To zabraňuje inflaci žetonů TRN a zabraňuje tomu, aby se kumulované finanční prostředky na vývoj platformy Ternion ušetřily.

Token Token 

TRN nebo Pay Commission změní roli ikony Ternio Help na platformě pro přenos tokenových čipů kompatibilních s ERC20. Mince jsou také kompatibilní se všemi značkami kompatibilními s ERC20, které jsou přínosné pro všechny uživatele ekosystému Ternion.

Proč investujete do Ternionu? 

Platforma může být použita pro mobilní platformy a webové aplikace vhodné jak pro individuální investory, tak pro firemní hráče. 

Ternion provádí každoroční kontroly funkce vyjednávání a platformy, aby transparentnost a spolehlivost poskytovaly veřejnosti informace o budoucím vývoji. 

Ternion Exchange byla udělena evropská obchodní licence a splňuje všechny evropské předpisy pro přenos do vozidel pro rychlou inspekci. 

Tato platforma obsahuje komplexní službu podpory zákazníků, která se skládá z vedoucích pracovníků, kteří pomáhají zákazníkům v případě problémů nebo problémů s Ternionem.

Parametr ICON Ternio (token TRN) 

ikona: 

Protokol tokenu TRN: ERC20 

Celkový token: TRN 95000000 

předprodejní prodej tokenu, 22,5 milionu: 

Pošlete token TRN: 53.500.000 TRN 

Datum před prodejem: aktivity do 28. června 2018

Datum ICON: 

1 0,65 USD je TRN 8 Round Set 29. března 629 března 

2,10 USD 1 TRN: 30. srpna výměna mezi říjnem, B 30 

Zvolte CA 1. listopadu, prosince kurz 30: 3,23 USD 1 TRN 

měkký kryt: 5000 000 

pevná vazba: 65 milionů

Q1 2018 

Zahájení vývoje deviz. 

Q2 2018 

Předprodejní burza 

Q3 2018 

Publikace prodeje 

Q4 2018 

distribuovat Exchange Closed Beta Exchange poskytuje vyjednávací rozpětí. Decentralizace začíná.Změna expanze kapaliny v bazénu 

otázka 9, 1201 

začít rozvíjet platby. spustit centralizovanou změnu spuštěnou v beta verzi. Spuštění Exchange Prime 

Q2 2019 

Zahájení účtování

tým

Další informace:

Webová stránka: https://ternion.io

MIE AYAM12

Leave a comment