Ternion ICO Platform Přehled

Ternion je integrovaná licenční platforma digitální výměny s Fiat Gateway a komerčními službami. Je snadno skutečná podpora heslo hwapyeeul vyvinut ve spolupráci s moderní finanční služby s cílem podpořit inovace ve finančním kriptovom na podporu inovací kriptofinansirovanii dostupnost, spíše než spekulativní rozšířit kriptovalyutnogo trhu se zemním tržním silám, aby také Ternion ziskovost rozptýlit bankovního systému Podnikání.

Cílová platforma Ternion komunita jako nedostatek důvěry ze strany ICO na bezpečnost svých digitálních aktiv by existovalo nějaké problémy k řešení na trhu dnes kriptovalyutnyh systému, včetně problémů při exportu Cryptotermin jako platební metodu níže kriptoobmenah .

Ternie ekosystém 

Ternion ekosystém se skládá z nosné Ternion (TRN) do tří složek spolupracovat a vyměňovat užitečnou platformou.

Exchange 

Swap Ternion je cenově dostupnou, cenově dostupnou a efektivní výměnnou platformou, která umožňuje uživatelům šifrovat heslem, aby odstranili šifrování a heslo. Hlavním účelem výměny je poskytnout kompletní řešení pro kryptomon.

Zpracovatel platebního systému Ternie Zpracovatel 

plateb usnadňuje platby mezi dodavatelem a zákazníkem. Uživatel obdrží debetní kartu, kterou lze použít k úhradě. Dodavatelé mohou přijímat platby zpracované v režimu fakturace nebo šifrování.

Ternie Liquidity Fund 

Toto je jádro ostatních dvou složek. Tím je zajištěno, že nedojde k žádné inflaci žetonů TRN a neposkytne se kumulované finanční prostředky na vývoj platformy Ternion.

Ternion Token 

TRN je symbol, který je kompatibilní s ERC20, aby sloužil jako nácvik změn nebo provizí platformy tokenů na burze Ternion. Kromě toho ekosystém Ternion nabízí všem uživatelům veškerou kompatibilitu tokenu marketingu, která je kompatibilní s ERC20.

Proč investovat do společnosti Terion?

Platforma je k dispozici prostřednictvím mobilních aplikací a webových aplikací, což usnadňuje institucionálním investorům i jednotlivým investorům.

Ternion provede každoroční audit obchodování a operací platformy, aby informoval veřejnost o svém pokroku a zajistil transparentnost a spolehlivost.

Ternion Exchange má evropskou komerční licenci a splňuje všechny evropské normy stanovené pro domácí přenosy pro rychlou inspekci.

Platforma má dokonce kompletní zákaznický servis, který pomáhá zákazníkům, když mají generální ředitelé problémy nebo problémy s Ternionem.

Parametry ICO Ternion (TRN signál) 

Token: TRN 

Tokenprotokol: ERC20 

celkem žetony: 95000000 TRN o 

doručení písemného pre Navrhujeme: 22500000 TRN 

poskytování ICO tokenu zatímco: 53500000 TRN 

datu prodeje: 28. června do aktivního 2018 

ICO datum: 

29.června 29 uložení hovoru: 1 TRN 0,65 USD 

kolo B (30) 30. srpna říjen ceny: 1 TRN 2.10 USD 

na 1. listopadu prosince 30 nábojů v směnných kurzů C: 1 TRN 3,23 USD

Měkký kryt: 5000000 

Pevný kryt: 65000000

Další informace:

Website: https://ternion.io

MIE AYAM12

Leave a comment